CarlijnCulinair nr 1
Editorial Een magazine over mijn grote passie, eten! Die liefde voor eten heb ik altijd gehad. Zo ben ik ook opgevoed, om altijd nieuwe dingen te proeven en vooral heel erg van eten te genie- ten. Het was voor mij dan ook een logische stap om een culinaire carrière te beginnen. Want dat vind ik het mooiste aan eten, het delen van je passie en anderen inspireren. Als ik daar mijn werk van kan maken ben ik de gelukkigste mens op aarde! Door de idiote situatie waar we ons nu in verkeren en het ineens wekenlang verplicht thuiszitten ben ik goed gaan nadenken over de vraag: wat wil ik nou echt? Later een restaurant beginnen? Een cateringbedrijf? De culinaire journalistiek in? Misschien wel bij de televisie gaan werken? Er is zo ontzettend veel leuk. Uit al die hersenspinsels is het plan gekomen om een magazine te schrijven, een soort publiek dagboek waar ik alles in zet waar ik blij en enthousi- ast van word. Het maken van dit eerste magazine heeft me dan ook zoveel meer gebracht dan alleen plezier. Het heeft me geïnspireerd en geënthousiasmeerd om te blijven ontdekken, om zoveel mogelijk te schrijven, te leren, maar bovenal heel veel te koken en lekker te eten. Ik hoop dan ook dat dit magazine jullie gaat aansporen om hetzelfde te doen! Lees smakelijk! Liefs, P.S. Het is spannend om dit magazine uit te brengen en anderen mijn werk te laten lezen. Het biedt natuurlijk nieuwe perspectieven die ik nodig heb om beter te worden. Ik vind het super als je feedback zou willen geven! Dit kan door me een berichtje te sturen via FaceBook (CarlijnCulinair), Instagram (@carlijnculinair) of via een mailtje naar info@carlijnculinair.nl. Dankjewel!
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy OTI5Mzg=